Hulp nodig kiezen boekhoudpakket?

Hulp nodig?

  Start adviestool
  Machiel van Ginderen,
  oprichter Origoo.
  Machiel van Ginderen, oprichter Origoo

  Het is mijn missie om jou te helpen de beste boekhoudsoftware te laten kiezen. Daarom is het belangrijk dat wij snel en goed antwoord geven op al je vragen over boekhoudpakketten. Op onze website vind je daarom veel informatie en nuttige tips. Voor specifieke vragen kan je ons ook direct bereiken. Onze specialisten helpen je dan graag verder.

  Ik ben altijd blij met suggesties, ideeën en feedback. Dus mail me gerust via machiel@origoo.nl

  Lees ons verhaal

  Keuzes maken we iedere dag. We maken afwegingen en nemen beslissingen. Het maken van de juiste keuze – hoe klein ook – is belangrijk voor jouw succes en geluk.

  Origoo helpt je de beste keuze te maken als het gaat om boekhoudsoftware. Voor jezelf, jouw bedrijf of de organisatie waarvoor je werkt. Om kleine en grote successen te behalen. Want met de juiste software ben je nog beter in staat je doelen te bereiken en dromen te verwezenlijken.

  Origoo, vind je ware boekhoudsoftware!

  Alles tonen
  Alles verbergen
  Waarom is Origoo opgericht?

  Omdat we zelf ondernemer zijn, snappen wij heel goed dat het lastig en vaak frustrerend is om een keuze te maken uit de overvloed aan boekhoudsoftware. Vaak weet je niet wat er allemaal te koop is en lijkt het wel of elke aanbieder het beste boekhoudpakket voor jou heeft. Wij denken dat dit laatste niet zo is. Iedereen is uniek en heeft daarom specifieke eisen en wensen. Daar past het ene boekhoudprogramma nou eenmaal beter bij dan het andere.

  Wij geloven dat de juiste boekhoudsoftware bijdraagt aan jouw succes. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat je weet welke boekhoudprogramma’s te koop zijn en dat je hieruit de beste keuze kan maken. En daar willen wij je graag bij helpen. Jouw succes is onze drijfveer, en daarom hebben wij Origoo opgericht.

  Waar staat Origoo voor?

  Allereerst, waar staat de naam Origoo voor? De naam Origoo is opgebouwd uit de combinatie van Ori en Goo. Het eerste gedeelte Ori is afgeleid van Origine, omdat wij graag het startpunt van jouw zoektocht naar de beste boekhoudsoftware willen zijn. Het tweede gedeelte van onze naam is Go en staat voor het succes dat je gaat behalen als je de juiste keuze maakt. En omdat we Origoo een mooie naam vinden, hebben we er Goo van gemaakt.

  Maar behalve de naam staat Origoo voor veel meer. Wij willen heel graag jouw onafhankelijke raadgever zijn. Een partner die je een stap verder helpt in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. En wij zullen er alles aan doen om dat te bereiken.

  Hoe willen wij jou helpen?

  Origoo biedt je raad en assistentie bij het zoeken en vinden van de juiste boekhoudsoftware. Vanuit ons platform Origoo.nl delen wij de relevante informatie, ervaringen en kennis zodat je meer grip op jouw zoektocht naar je boekhoudpakket krijgt. Wij vinden het belangrijk om samen met jou te ontdekken wat je precies nodig hebt. Alleen dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen.

  Zo plaatsen wij voortdurend nieuwe blogs op ons platform waarin veel achtergrondinformatie te vinden is, bijvoorbeeld waar je goed op moet letten bij het maken van een keuze. Met onze adviestool bepalen we samen met jou de eisen, wensen en verwachtingen die je aan boekhoudsoftware hebt. Op basis hiervan geven we je direct en gratis advies. En omdat iedereen uniek is, helpt ons team je graag verder met het beantwoorden van al jouw specifieke vragen. Uit een overvloed aan keuzes helpen wij jou de beste software te ontdekken en vinden. En zo kan jij de beste keuze maken voor jou en je organisatie.

  Wat is ons verdienmodel?

  Wij geloven dat onze onafhankelijkheid een belangrijke voorwaarde is om jou zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast denken wij dat het delen van kennis en informatie belangrijk is om innovatie te stimuleren en verbeteringen te realiseren. Daarom zijn we ook graag open over ons verdienmodel. Want hoewel wij onze diensten vrijblijvend aanbieden aan onze bezoekers, bestaat ‘gratis’ dienstverlening natuurlijk niet.

  Wij verdienen ons geld met leadgeneratie. Dus op het moment dat wij jou doorverwijzen of in contact brengen met een leverancier (uiteraard pas na jouw uitdrukkelijke goedkeuring) krijgen wij daarvoor betaald door de betreffende leverancier. Origoo heeft geen belangen in een leverancier van boekhoudsoftware, of andersom. Wij garanderen je dat wij geen enkel pakket of aanbieder voortrekken. Zo zijn én blijven wij een onafhankelijke partner en raadgever voor jou.


  Weten wanneer er weer een nieuw blog online staat? Laat je email achter en we mailen je direct.