Hulp nodig kiezen boekhoudpakket?

Hulp nodig?

  Start adviestool

  Kleisteen

  Complete online boekhouding en snel factureren

  Is Kleisteen het beste boekhoudprogramma voor jou?

  Start de gratis check

  Welkom op de Kleisteen pagina van Origoo. Kleisteen heeft al vanaf 2003 een online boekhoudpakket voor zowel kleine tot middelgrote ondernemers. De mogelijkheden van Kleisteen zijn enorm en voor iedereen makkelijk zelf te gebruiken.

  Bedrijfsprofiel Kleisteen

  Wij geloven in online boekhouden. Daarom heeft Kleisteen een veilig en betaalbaar online boekhoudpakket gemaakt met uitgebreide mogelijkheden voor elke ondernemer. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk van accountants en boekhouders die ondernemers graag helpen met hun boekhouding. Dat maakt samenwerken wel zo makkelijk.

  Waarom hebben wij Kleisteen opgericht?

  Lang geleden wilden wij al een boekhoudpakket in de markt zetten dat zowel betaalbaar als eenvoudig in gebruik was. Ook de goede aansluiting met accountants en boekhouders vinden we belangrijk. Inmiddels is Kleisteen uitgegroeid tot een uitgebreid en compleet online boekhoudpakket waar duizenden ondernemers elke dag gebruik van maken. De doelstelling om een betaalbaar boekhoudprogramma te blijven aanbieden staat dan ook vandaag de dag nog steeds centraal.

  Hoe lang bestaat Kleisteen al?

  Kleisteen bestaat sinds 2003 en was destijds een van de eerste online boekhoudpakketten in Nederland. Inmiddels hebben we meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd met online boekhouden.

  Waar ligt de focus bij Kleisteen?

  Het is altijd de bedoeling geweest om een boekhoudpakket aan te bieden dat zowel betaalbaar is, als eenvoudig in gebruik. In de loop der jaren is Kleisteen uitgegroeid tot een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig administratiepakket, dat voor elke ondernemer betaalbaar is. Onze focus is sinds de oprichting al dat wij gespecialiseerd zijn in de wereld van veilig online boekhouden. Ook voor de toekomst blijft dit onze focus.

  Voor wie is Kleisteen bedoeld?

  Kleisteen is er voor de kleine en middelgrote ondernemer. Een kleine ondernemer heeft meestal genoeg aan de aangeboden functies in het Standaard pakket van Kleisteen.

  Mocht je als ondernemer groeien, dan kan makkelijk worden opgeschaald naar een van de uitgebreidere pakketten: Premium of Pro. Inkrimpen kan natuurlijk ook, mocht dit nodig zijn. Kleisteen online boekhouding groeit met je mee en is maandelijks aanpasbaar.

  Daarnaast heeft Kleisteen een online Accountancy Portal ontwikkeld om de samenwerking tussen ondernemer en administratiekantoor makkelijker te maken en tijd te besparen. Alle gegevens worden digitaal ingelezen en verwerkt.

  Hoe zit het met de veiligheid?

  Tegenwoordig hoeft veiligheid bij online boekhouden geen probleem meer te zijn. Kleisteen heeft zich al jaren bewezen op dit gebied. Ten aanzien van veilig online boekhouden hebben we onder andere de volgende keuzes gemaakt:

  • We werken samen met een Nederlandse hostingpartij en de financiële gegevens van onze klanten worden lokaal opgeslagen op servers in Amsterdam.
  • Deze hostingpartij is bovendien volledig gecertificeerd volgens de normen ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.
  • Er worden regelmatig backups gemaakt, we gebruiken een beveiligde https-verbinding en alle gegevens zoals inlognamen, wachtwoorden en data worden versleuteld opgeslagen.
  • McAfee controleert dagelijks de inlogpagina.

  We zijn bovendien sinds 1 maart 2018 in het bezit van het ‘Keurmerk Betrouwbaar boekhouden’, uitgegeven door onderzoeksbureau GBNED.

  Services van Kleisteen

  Gratis workshops Leren digitaliseren
  Meer info

  Een digitale administratie voeren is misschien in het begin even wennen. In onze gratis workshops leggen we graag uit hoe je dit het beste kunt doen. Geschikt voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

  Specificaties
  De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
  Efficiënter leren boekhouden
  De workshops zijn kosteloos
  Flexibel Wijzigen kan ieder moment
  meer info

  Met Kleisteen kan je binnen een paar minuten beginnen met boekhouden. Na aanmelding staat een standaard boekhouding klaar en kan je gelijk aan de slag. Heb je later een ander pakket nodig? Wijzigen kan op ieder moment.

  Specificaties
  De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
  Gemakkelijk en snel aanmelden
  Het boekhoudpakket is op ieder moment te wijzigen
  Het Accountancy Portal De oplossing voor administratiekantoren
  meer info

  Speciaal voor administratie- en accountantskantoren heeft Kleisteen de Accountancy Portal ontwikkeld. Hier kunnen alle gegevens van klanten digitaal worden ingevoerd en verwerkt.

  Specificaties
  De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
  Direct toegang tot administraties van klanten
  Direct je btw-aangifte verzenden naar de Belastingdienst
  Controle op transacties

  Producten & functionaliteiten van Kleisteen

  Standaard €17,50 per maand
  Meer info

  Kleisteen Standaard is een compleet boekhoudpakket bedoeld voor starters en de kleine tot middelgrote onderneming. Inclusief relatiebeheer en online facturering.

  Specificaties
  Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
  Bonnetjes uploaden met mobiel
  Onbeperkt online factureren
  Urenregistratie
  Banken inlezen
  Premium €35,00 per maand
  Meer info

  Voor de iets grotere onderneming met meerdere medewerkers biedt Kleisteen het Premium pakket. Met o.a. meer controlefuncties en mogelijkheden om toegangsrechten in te stellen.

  Specificaties
  Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
  Andere talen en valuta
  Factureren en incasseren abonnementen
  Autorisatie facturen
  Instellen rechten en rollen medewerkers
  PRO €95,00 per maand
  Meer info

  In Kleisteen PRO zitten alle Kleisteen functionaliteiten en is bedoeld voor het professionele MKB. Inclusief o.a. voorraadbeheer, in- en verkooporders en een uitgebreide urenregistratie.

  Specificaties
  Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
  Voorraadbeheer
  In- en verkooporders
  Projectbeheer
  Integrale boekhouding
  Video's
  geposte video's door Kleisteen
  Meest bekeken
  Kleisteen kennismaking 2/10/2018
  Alle video's
  Kleisteen kennismaking 2/10/2018
  Ik wil graag meer informatie aanvragen.
  Hi , we nemen binnen 24 uur contact met je op.
  Ik wil graag
  Hi , we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Weten wanneer er weer een nieuw blog online staat? Laat je email achter en we mailen je direct.