Hulp nodig kiezen boekhoudpakket?

Hulp nodig?

  Start adviestool

  Disclaimer

  Door het gebruik van de website Origoo.nl accepteer je deze disclaimer.

  Aansprakelijkheid

  Origoo doet er alles aan om je actuele, juiste en volledige informatie aan te bieden. Jammer genoeg kunnen we niet garanderen dat dit altijd lukt. Daarom zijn jouw beslissingen op basis van onze website voor je eigen risico en verantwoordelijkheid. Origoo aanvaardt hieromtrent geen aansprakelijkheid. Kom je ergens een fout tegen? Dan zouden we het fijn vinden als je ons hierop wijst via info@origoo.nl.

  Rechten

  De inhoud van deze website is eigendom van Origoo. Daaronder vallen onder andere teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Hierover behouden wij alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten. Geen van deze rechten gaan over op jou als bezoeker en/of gebruiker van de website. De website en alles wat erop staat is alleen te gebruiken voor niet-commerciële doeleinden. Wil je iets van deze website voor niet-persoonlijk gebruik delen met anderen? Laat het ons dan weten want dit mag pas als wij je schriftelijke toestemming geven.

  Wijzigingen

  Origoo mag de informatie op deze website, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen.

  Wil je meer weten of heb je een opmerking? Laat het ons dan weten via info@origoo.nl.


  Weten wanneer er weer een nieuw blog online staat? Laat je email achter en we mailen je direct.