Hulp nodig kiezen boekhoudpakket?

Hulp nodig?

  Start adviestool

  Gekko

  online administratietool voor freelancers en kleine ondernemers

  Is Gekko het beste boekhoudpakket voor jou?

  START DE GRATIS CHECK

  Welkom op de Gekko-pagina van Origoo! Een goede boekhouding is belangrijk, maar moet niet teveel tijd kosten. Gekko maakt boekhouden simpel. Geen complexe functies of ingewikkelde boekhoudtermen. Een gratis online boekhoudpakket dat alles heeft voor de kleine ondernemer.

  Profiel bedrijf

  Kleine ondernemers hebben andere behoeftes dan grote bedrijven als het aankomt op hun administratie. Gekko heeft daarom complexe functies voor grotere bedrijven weggelaten en vervangen met specifieke functies die relevant zijn voor kleine ondernemers.

  Wat maakt Gekko uniek?

   

  Dit is wat Gekko uniek maakt ten opzichte van alle andere administratieve oplossingen:

  1. Gekko is specifiek ontworpen voor freelancers en kleine ondernemers.

  2. Gekko is simpel in gebruik en heeft alles wat je nodig hebt voor een complete administratie.

  3. Gekko is een netwerk waarop alle aangesloten bedrijven administratieve informatie met elkaar kunnen delen.

  4. Gekko is grotendeels gratis te gebruiken.

  Hoe lang bestaat Gekko al?

  Gekko is begonnen in 2013. De oprichters zijn Tijs Teulings, Joris Docter en Vlad Lep. Het idee was om een goed administratief systeem te maken voor het groeiend aantal freelancers in Nederland. Eind 2013 werd de eerste bètaversie van Gekko gelanceerd en waren er 500 actieve gebruikers op het netwerk.

  Begin 2014 hebben verscheidene financiële investeerders in Gekko geïnvesteerd om de groei te kunnen stimuleren. Inmiddels is het team gegroeid naar 7 man en zijn er meer dan 40.000 gebruikers op het Gekko-netwerk.

  Gekko als netwerk?

  Als je bent aangesloten op Gekko kun je alle informatie die je op Gekko opslaat delen met andere gebruikers van Gekko. Dat hoeft natuurlijk niet, maar het kan wel handig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld met één druk op de knop al je bedrijfsgegevens delen met een boekhouder of met je zakenpartner. We vragen altijd expliciet om je toestemming als je op het punt staat om informatie te delen.

  Delen van informatie scheelt je als kleine ondernemer zowel tijd als geld. Want niet alleen is het gemakkelijker voor jou, het is ook een stuk gemakkelijker voor de partij met wie je je gegevens deelt. Op deze manier is je boekhouder bijvoorbeeld een stuk minder tijd kwijt met het verzamelen van jouw bedrijfsgegevens. En dat zie je weer terug in de prijzen die boekhouders rekenen aan Gekko-gebruikers.

  Gekko gratis...hoe kan dat?

  Wij kunnen Gekko gratis aanbieden aan ondernemers. Dit komt omdat het verdienmodel van Gekko grotendeels gericht is op het feit dat we een netwerk zijn waarop men informatie kan delen. We bieden wel een betaald Gekko Premium abonnement aan (zie hieronder voor meer informatie), maar het gratis Gekko Basic abonnement geeft onbeperkt toegang tot een goede en complete administratie.

  Gekko verdient geld als er informatie wordt gedeeld tussen partijen op het netwerk. Zo draagt de boekhouder die je inhuurt via Gekko een klein gedeelte van zijn omzet af aan Gekko. Daar merkt de ondernemer niks van in de prijs.  Want de kostenbesparingen die de boekhouder met Gekko realiseert zijn veel groter dan het bedrag dat moet worden afgedragen aan Gekko. Daarom zal de ondernemer over het algemeen minder betalen voor zijn boekhouder via Gekko dan via een ander platform.

  Op dit moment bieden we alleen nog maar een uitwisseling aan van gegevens tussen ondernemers en boekhouders. Maar uiteindelijk wil Gekko allerlei relevante diensten koppelen aan de administraties van kleine ondernemers. Denk hierbij aan andere financiële dienstverleners (banken, hypotheekverstrekkers, verzekeraars, pensioenfondsen) en recruitment diensten etc. Deze diensten zullen goedkoper kunnen worden aangeboden aan de ondernemer, omdat Gekko de informatie-uitwisseling automatiseert. Deze uitwisseling zorgt er namelijk voor dat beide partijen tijd besparen.

  Hoe zit het met privacy & veiligheid?

  Gekko deelt niet zomaar data van gebruikers. We zijn geen Facebook. Gekko is veilig en privé. Zoals duidelijk staat in de gebruikersovereenkomst en in de privacyverklaring, zullen we nooit enige informatie van gebruikers delen met derden zonder expliciete toestemming van de gebruiker. We geven daarbij altijd aan welke gegevens je deelt en met wie. We zijn erg strikt in de interpretatie van deze regel, omdat Gekko alleen werkt als het transparant is.

  Gebruikers kunnen op ieder moment al hun administratieve data vanuit Gekko downloaden. Dit betekent alle documenten, facturen, bonnen, cijfers, etc.

  Veiligheid van data
  Gekko is zeer veilig. We gebruiken de nieuwste standaarden op het gebied van internetbeveiliging. Ook hebben we meerdere back-ups ingebouwd. Al met al is de administratie van gebruikers bij Gekko een stuk veiliger dan thuis.

  Services van Gekko

  Persoonlijk advies Boekhouder inhuren die jou helpt?
  Meer info

  Met Gekko hou je zelf gemakkelijk en snel je administratie bij. Maar je kunt ook gemakkelijk één van onze professionele boekhouders bij jou in de buurt vinden die je hierbij helpt. Zet je administratie in Gekko en de boekhouder doet de rest.

  Specificaties
  De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
  Makkelijk een goede boekhouder vinden
  We vinden iemand in jouw buurt
  Goede hulp bij je belastingaangifte
  100% online vanuit de cloud Altijd en overal samenwerken
  meer info

  Met Gekko kun je jouw administratie op elk moment vanuit de cloud gemakkelijk delen met je partner, collega’s of boekhouder. Zo kan je boekhouder bijvoorbeeld direct je boekingen controleren in jouw administratie of de BTW-aangifte voor je doen.

  Specificaties
  De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
  Geen bonnen meer per mail delen
  Direct en altijd aanpassingen kunnen maken
  Gemakkelijk te monitoren op afstand
  Zelf je pakket samenstellen Zelf kiezen wat je nodig hebt
  meer info

  Wil je compleet ontzorgd worden? Of juist alleen wat basisdiensten afnemen. Je kan met Gekko zelf kiezen wat je nodig hebt zoals: factureren, registratie van uren of ritten.

  Specificaties
  De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
  Zelf je functionaliteit kiezen
  Zelf je diensten kiezen

  Producten & functionaliteiten van Gekko

  Scan je bonnen Beschikbaar voor iOS, Android volgt snel!
  Meer info

  Met de Gekko Bonnen app is het bijhouden van je uitgaven zo gemakkelijk als het maken van een foto. Geen schoenendozen vol met bonnen en facturen meer. Onze app en een Gekko account is alles wat je nodig hebt.

  Specificaties
  Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
  Overzichtelijk & veilig
  Gemakkelijk mobiel scannen
  Eigen kostensoorten creëren
  Laad bonnen per mail
  Stuur facturen & offertes Beschikbaar voor iOS, Android & desktop
  Meer info

  Creëer professionele facturen en offertes met Gekko. Laat klanten je offertes online goedkeuren. Voeg met één klik onkosten en uren toe aan je factuur. Stuur je facturen digitaal en krijg automatisch inzicht in late betalingen.

  Specificaties
  Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
  Facturen in je eigen look
  Met één klik urenfacturen
  Versturen op het gewenste moment
  Hulp bij het omrekenen naar Euro's
  Online goedkeuring van offertes
  Registreer je uren Beschikbaar voor iOS, Android & desktop
  Meer info

  Gebruik de Gekko Uren app om je uren bij te houden. Handmatig of met onze handige timer. Altijd een duidelijk overzicht waar je aan gewerkt hebt en gemakkelijk te delen met klanten.

  Specificaties
  Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
  Inzicht in uren van teamleden
  Met één klik uren toevoegen aan factuur
  Uren bewerken met de mobiele app
  Registreer je ritten Beschikbaar voor iOS, Android & desktop
  Meer info

  Gebruik Gekko Ritten om je zakelijke kilometers en routes bij te houden. Voer je rit achteraf handmatig in of log je kilometers automatisch met GPS. Zo ben je er zeker van dat elke kilometer geregistreerd wordt.

  Specificaties
  Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
  Beheren van meerdere auto's
  Accurate GPS tracking
  Video's
  geposte video's door Gekko
  Meest bekeken
  Hoe doe je de aangifte inkomstenbelasting via Gekko
  Alle video's
  Hoe doe je de aangifte inkomstenbelasting via Gekko
  Is Gekko het beste boekhoudpakket voor jou?
  Hi , we nemen binnen 24 uur contact met je op.
  Ik wil graag
  Hi , we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Weten wanneer er weer een nieuw blog online staat? Laat je email achter en we mailen je direct.